Betsafe har börjat plocka in fler och fler videoslots från Sheriff Gaming för att bredda spelutbudet. Det är ett bra drag. Videoslots från Sheriff Gaming är både mycket vackra att se på och ger en mycket god spelupplevelse. Två av nyheterna är Dr. Magoo och Frog Royale.

Dr. Magoo’s Adventure

Dr. Magoo är en äventyrare på jakt efter en skatt och om du kan hjälpa honom hitta rätt kan du se fram emot att plocka hem finfina vinster. Spelet har vilda symboler och expanderande vilda symboler samt ett free spins-läge som kan återaktiveras hur många gånger som helst. Lite speciellt är också att free spins-läget spelas på med en ny uppsättning symboler med betydligt högre värde än symbolerna i huvudspelet.

Grafiken är grym. Ljudeffekter och musik likaså. Spelutvecklarna på Sheriff Gaming har inte snålat med godiset för ögonen och öronen. Det är inte en lugn stund för Dr. Magoo i djungeln med ljud från apor, pumor och andra vilda djur.

Frog Royale

Om Dr. Magoo’s Adventure är en actionfylld skapelse, är Frog Royale raka motsatsen. Det här en är finstämd och lågmäld videoslot med en avslappnande ljudbild. I centrum är en prinsessa och en groda. Grodan är självklart en förtrollad prins.

Det finns en hel mängd spännande specialfunktioner i Frog Royale. Spelet bjuder bland annat på expanderande vilda symboler som kan täcka ett helt hjul, ett ”klicka mig”-bonusspel, en bonusfunktion genom vilken du samlar på dig gyllene bollar och tar hem fina bonuspriser samt ett free spins-läge i vilket du kan vinna hela 30 free spins. Gratissnurren spelas med en separat uppsättning symboler där prinsessan och den kyssta grodan (som då har förvandlats tillbaka till en prins) utgör extra scattersymboler.

Tre grymma mobilnyheter hos LeoVegas

Leo Vegas har förmodligen det bästa mobilcasinot på nätet. En anledning till att Leo Vegas är i topp är att man lägger till nya spel med jämna mellanrum. Nu i veckan har Leo Vegas adderat inte mindre än tre nya riktigt rymma nyheter. Det handlar om True Sheriff, Potion Commotion och Seven’s.

True Sheriff

True Sheriff är en videoslot från Betsoft med en fantastisk 3D-grafik och ett läckert tema. Huvudkaraktären är en sheriff som försöker hålla ordning på händelserna i en håla någonstans i Vilda Västern. Det är inte alltid så lätt att tygla humöret på råbarkade cowboys, men om du lyckas kan du skratta hela vägen till banken.

Potion Commotion

Potion Commotion är en videoslot från NextGen med ett magitema. Symbolerna är i form av flaskor med olika innehåll och om du får fem flaskor som innehåller ett hjärta tar du hem största vinsten.

Seven’s

Seven’s är en retroslot av rang, som fungerar alldeles suveränt i mobilen. Du kan till exempel enkelt spela med en hand! Om du spelar i surfplattan får du dock använda två händer, men det är väl ett lyxproblem om något. Snabba fartfyllda spel med en klassisk charm kan utlovas.