Mega fortune

Betsafe har ännu inte fått äran att betala ut någon mångmiljonjackpott på en progressiv automat, men ett antal gånger har man fått punga ut med belopp på upp emot en miljon kronor. Under julen fick Betsafe äran att betala ut 609 997 kr till en spelare som prövat lyckan på Mega Fortune.

Vinnaren Chrille satsade 12,50 kr på Mega Fortune, lyckades ta sig till bonusspelet och snurrade där hem Major-jackpotten. Med lite extra tur hade han kunnat komma till det innersta hjulet och därmed plockat hem över 13 miljoner på Mega-jackpotten, men förmodligen är Chrille ganska nöjd med sin vinst ändå.

Den klassiska frågan: Vad ska vinnaren göra med pengarna? Tydligen har Chrille redan börjat planera för en resa till Australien med sin maka. Sedan blir det också en ”liten” fest med de närmaste för att fira vinsten.

Major-jackpotten har nu startat om, men Mega-jackpotten fortsätter att växa. Den uppgår i skrivande stund till motsvarande cirka 13,7 miljoner svenska kronor.

Vera&John fortsätter med vinstgarantin

Vera John

Det var i somras som Vera&John som är känt för sina onlinecasinobonusar sparkade igång sin kampanj om vinstgaranti. Från början var tanken att kampanjen bara skulle löpa under ett par månader, men sista datum sköts fram gång på gång. Nu har Vera&John kommit med nyheten att vinstgarantin fortsätter.

Vera&Johns vinstgaranti är ett spännande koncept som har gjort en hel del spelare lite extra glada. Sammanlagt har Vera&John betalat ut cirka 2 miljoner kronor i vinstgarantier till 64 spelare. Vissa spelare har fått ett par tusenlappar extra på redan stora vinster medan andra har kammat hem en bra bit över 100 000 kr på garantin.

Vinstgarantin kommer att fortsätta med samma grundkoncept. Varje dag kommer en spelare att vara garanterad minst 50 000 kr och en gång i månaden kommer en spelare att garanteras minst 500 000 kr i vinst. Det finns många goda skäl att spela på Vera&John det här året.

Upp till 2500 kr bonus hos Vinnarum

Vinnarum har skämt bort både nya och befintliga spelare rejält på sista tiden. Det har inte gått en dag utan att du har kunnat ta del av antingen finfina insättningsbonusar eller free spins-erbjudanden. Sammantaget har du som medlem på Vinnarum under december och hittills under januari haft möjlighet att få många tusenlappar i bonusar tillsammans med flera hundra free spins.

Idag 6 januari kan du ta del av två ytterligare insättningsbonusar – först en på 50% och sedan en på 75% på nya insättningar. På den första insättningen du gör idag får du upp till 1000 kr i bonuspengar med bonusen på 50%. Så fort den bonusen har trillat in på ditt konto aktiveras det andra erbjudandet. Nu får du upp till 1500 kr i bonuspengar med en bonus på 75%.

Ordinarie bonusvillkor gäller för erbjudandet. Du hittar en länk till villkoren bredvid erbjudandet.